Superkids Bag-Bokstraining

Bag-Bokstraining voor kinderen

Bij bag-bokstraining denk je vaak aan een agressieve vechtsport waar je een blauw oog aan overhoudt, maar niets is minder waar. Ook al staat dit soort sporten (nog) bekend als echte jongenssport, zijn het niet alleen maar stoere jongens die de sport beoefenen. Ook meisjes zien we de laatste jaren steeds vaker boksen en dat is niet zo gek. Boksen is namelijk veel meer dan het gevecht alleen. Waarom je bag-bokstrainingen echt een keer moet proberen? Supergym zet een aantal redenen voor je op een rij.

Het is goed voor je zelfvertrouwen

Bag-bokstraining geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Je leert je grenzen kennen en je ontdekt waartoe je lichaam in staat is. Bag-bokstraining geeft je controle over je eigen lichaam waardoor je weet wat je moet doen áls er iets gebeurt (zelfbeheersing).

Bag-Bokstraining geeft je meer energie

Plof je na een lange schooldag het liefst op de bank met jouw telefoon, playstation of iPad? Dan ben je vast niet de enige. Om dit futloze gevoel tegen te gaan zijn deze trainingen bij Supergym het perfecte middel. Je wordt tijdens het trainen maximaal uitgedaagd. Het gevolg hiervan is dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd en zuurstof naar je hersenen gaat. Dit zorgt voor meer energie en het makkelijker opslaan van nieuwe informatie. Klaar voor de volgende schooldag!

Goed voor je sociale vaardigheden

Bag-Bokstraining bestaat uit veel oefeningen die je gezamenlijk moet uitvoeren. Je wordt dus als het ware gedwongen om samen met anderen te werken aan nieuwe technieken en vaardigheden. Ben je wat verlegen van jezelf, dan gaat boksen ervoor zorgen dat je in het dagelijks leven meer vertrouwen in jezelf krijgt.

Dag
Leeftijd
Tijd
Training

Maandag

6 t/m 10 jaar

16:00 – 16:45

Bagtraining

Woensdag

6 t/m 10 jaar

16:00 – 16:45

Boksen

Woensdag

11 t/m 15 jaar

17:00 – 17:45

Boksen

Vrijdag

11 t/m 15 jaar

17:00 – 17:45

Bagtraining

De Superkids Bag-Boks trainingen zijn bedoeld voor kinderen:

  • Die willen boksen
  • Die aan hun zelfbeheersing willen werken
  • Die meer zelfvertrouwen willen krijgen
  • Die minder stress willen hebben
  • Die meer energie willen hebben
  • Die meer sociale contacten op willen doen

Lid worden?

Word nu lid en betaal geen €15 euro inschrijfgeld en krijg gratis bandage en een gebitsbeschermer.

Let op – alleen in de maand oktober geldig!