De meest moderne en beste fitnessapparatuur

Bij Supergym staat fitness op de eerste plaats. Wij werken met topmerken als Hammer Strength, Gym80, Intenza, Lifemaxx en ATX. Bij Supergym hebben we toestellen en gewichten voor iedereen, zo kan jij jouw krachttraining naar een hoger niveau tillen.

Voor de ervaren fitnessers

Wachten op een toestel is bij SuperGym heel zeldzaam! Met 80 toestellen en verschillende dubbele exemplaren kun je altijd door naar het volgende fitnessapparaat. We hebben 17 verstelbare bankjes, 17 plekken om te bankdrukken, 11 plekken om te squaten, 16 pulleys en dumbbells die gaan tot en met 50 kg. Er is dus meer dan genoeg plek om ook met losse gewichten te trainen.

De SuperGym Ladies corner

Ook aan onze dames is gedacht. Wij hebben een speciaal ingerichte hoek voor vrouwen met verstelbare bankjes, dumbbells en de nieuwste bil toestellen zoals de BootyBuilder. Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van ons fitnessaanbod of kom langs en ervaar het zelf!

Supergym Rijswijk

Bij Supergym draait alles om jouw ultieme sportervaring

Kies het abonnement dat bij je past en train zo vaak je wilt.

Welke variant je ook kiest, onze live groepslessen zijn altijd inbegrepen. Daarnaast kun je met elk abonnement tot drie uur gratis parkeren. Super toch?

Eerst even uitproberen? Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Een proeftraining kost €15,-. Word je binnen een week lid? Dan krijg je deze kosten terug via vermindering van de inschrijfkosten. Let op! Bij Supergym kan je alleen met pin betalen, no cash! Interesse? Bel ons op 070 740 0064