De personal trainers van Supergym

Lees meer over de personal trainers die bij Supergym voor jou klaar staan.

Dex

Gezondheid, kracht en plezier: daar draait het om in mijn coaching. Al voordat ik kon lopen was ik te vinden in de sportscholen van mijn ouders. Hierdoor ben ik opgegroeid met een grote liefde voor krachttraining, beweging, routines en een gezonde levensstijl. Vanuit deze passies ben ik ook Supergym gestart. Een sportschool voor mensen met liefde voor hun lichaam en gezondheid.


In mijn eigen ontwikkeling heb ik al vroeg mijn aandacht verlegd van de sterkste willen zijn naar focus op een gezond, fit en energiek leven. Om altijd op de hoogte te zijn van de laatste inzichten en trainingsmethodes, volg ik allerlei opleidingen op het gebied van beweging, krachttraining en voeding. Zoals het Health & Nutrition programma aan de Universiteit van Wageningen.


De kennis die ik tijdens mijn studies opdoe, deel ik graag met je. Als coach richt ik me daarbij met name op de perfecte balans tussen uitdagende (kracht)training en het aanleren van duurzame eetgewoonten.


Zin om op een leuke manier fitter, sterker en gezonder te worden? Mail naar info@coachdex.nl of stuur een appje naar 06 - 46 34 01 63. Dan maken we samen een persoonlijk plan. Helemaal afgestemd op jouw wensen, tempo en doelen.

Delano

Ik ben vanaf jongs af aan een gedreven fitnessliefhebber die de mens graag overtuigd dat er meer achter deze sport zit. Vanaf 14 jarige leeftijd kwam ik er al achter dat krachtsport een passie voor mij was. Ik ben meteen begonnen met het volgen van de juiste opleiding en leerprocessen die aansloten op mijn toekomstige droombaan als personal fitness trainer, lifestyle coach en voedingsspecialist.

Buiten de opleidingen die ik heb gedaan, steek ik nog steeds tijd in het ontwikkelen van meer kennis op gebied van cognitieve, motorische en sociaal affectieve aspecten. Het mooiste aan sport vind ik de gedachtes die aansluiten bij het doel. De definitie van trainen betekent voor mij om de sport populair te maken zowel voor de topsport als de recreatieve doelstelling.

SAMEN doelen behalen met plezier en de juiste visie is iets waar BODY FUTURE voor staat als mijn bedrijfsnaam. Werken aan de toekomst van jouw lichaam!

Ik ben te bereiken via WhatsApp op het nummer 06 - 43 41 61 78 of neem gerust een kijkje op mijn website: www.bodyfuture.nl

Thomas

PT23 is in 2018 opgericht door Thomas Roosendaal, een sportman in hart en nieren. 

Met ruim 10 jaar ervaring als personal trainer en een topsportcarrière binnen de eredivisie van het Nederlandse ijshockey, heb ik een schat aan kennis en ervaring opgebouwd om andere mensen verder te helpen verschillende persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness & lifestyle te behalen.


Mijn stijl van coachen is niet eenduidig. Verschillende lichaamstype vragen om verschillende manieren van training en coaching. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Al jouw wensen en doelen worden omgezet naar een op maat gemaakt programma. Een gebalanceerde combinatie van hard werken en een goede dosis humor maakt dat mijn trainingen zowel als zeer effectief maar ook plezierig worden ervaren. 

Naast mijn eigen bron aan ervaring volg ik jaarlijks toonaangevende cursussen en seminars op het gebied van fitness & lifestyle.

Ik ben te bereiken via de volgende manieren: 

Telefoonnummer: 06 - 48988747

Email: info@pt23.nl

Website: pt23.nl

Servet

Mijn naam is Servet Tuzer. “Een doel zonder plan is slechts een wens” 


Vind je het vreselijk om je doel niet te behalen? Geen idee hoe je moet trainen?

Kom nu in actie! Op een leuke en spontane manier waardoor jij helemaal jezelf bent.


Plan een gratis kennismaking met mij.

Ik vertel je precies hoe ik te werk ga en hoe ik ervoor zorg dat jij straks in een prachtige shape komt. 


Als personal trainer help ik jou om je doel te bereiken op een veilige en doordachte manier. 

Ik maak elk trainingsplan op maat volgens verschillende methodieken. Ik maak veel gebruik van combinaties van duurtraining, fitnessoefeningen en krachttraining. Daarnaast geef ik groepslessen: Kickboksen, Boksen, Taekwondo en Weerbaarheidstraining. Ook ben ik een gecertificeerde coach op verschillende gebieden. 


Maak nu jouw afspraak voor een gratis kennismaking door een appje te sturen naar 06 - 27 83 21 51

Bij Supergym draait alles om jouw ultieme sportervaring

Kies het abonnement dat bij je past en train zo vaak je wilt.

Welke variant je ook kiest, onze live groepslessen zijn altijd inbegrepen. Daarnaast kun je met elk abonnement tot drie uur gratis parkeren. Super toch?

Eerst even uitproberen? Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Een proeftraining kost €15,-. Word je binnen een week lid? Dan krijg je deze kosten terug via vermindering van de inschrijfkosten. Let op! Bij Supergym kan je alleen met pin betalen, no cash! Interesse? Bel ons op 070 740 0064