Al onze groepslessen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en ieder niveau.

Superspinning

Tijdens de spinninglessen van Supergym gaan alle remmen los. Aangemoedigd door je instructeur en de muziek verbrand je in hoog tempo calorieën en bouw je in no time een ijzersterke conditie op.

Superboxing

Boksen biedt de beste training als je je reactiesnelheid, kracht en algehele conditie wilt verbeteren. Na een pittige warming-up oefen je aanvallende en verdedigende bokstechnieken, die je aan het einde van de les op elkaar of een stootkussen uitprobeert.

Supercross

Supercross is een intensief trainingsprogramma in groepsverband. Een trainer van Supergym zet het circuit klaar, legt de oefeningen uit en zorgt ervoor dat iedereen traint op zijn of haar niveau.

Vergeet je zorgen en verminder stress terwijl je al je energie stopt in de trap- en stootoefeningen tegen een bokszak. Zaktraining is ideaal om je techniek te verbeteren, je sportieve grenzen te verleggen en je hele lichaam te versterken. Bij deze groepsles werk je nooit met een sparringpartner.

Supershape

Supershape is de ultieme combinatie van cardio- en krachttraining, waarbij je wordt gestimuleerd door opzwepende muziek. Terwijl je aan je kracht en conditie werkt, verbrand je calorieën en breng je je lichaam in topvorm.

Superpump

Ontdek de originele barbell class van Supergym. Dankzij deze verrassend verslavende fitness-oefeningen op muziek versterk je je spieren, verbrand je calorieën en bouw je spiermassa op.

Bij Supergym draait alles om jouw ultieme sportervaring

Kies het abonnement dat bij je past en train zo vaak je wilt.

Welke variant je ook kiest, onze live groepslessen zijn altijd inbegrepen. Daarnaast kun je met elk abonnement tot drie uur gratis parkeren. Super toch?

Eerst even uitproberen? Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Een proeftraining kost €15,-. Word je binnen een week lid? Dan krijg je deze kosten terug via vermindering van de inschrijfkosten. Let op! Bij Supergym kan je alleen met pin betalen, no cash! Interesse? Bel ons op 070 740 0064