De voordelen van de Superzaktraining

Bij boksen denk je vaak aan een agressieve vechtsport waar je een blauw oog aan overhoudt, maar niets is minder waar. Er is juist veel discipline, doorzettingsvermogen en conditie voor nodig. Bij de Superzaktraining daag je jezelf maximaal uit om het beste uit jezelf te halen. Meer redenen nodig om het een keer te proberen? Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Je verbrandt veel calorieën

Superzaktraining is een goed voorbeeld van een HIIT training (High Intensity Interval Training). Dat betekent in een korte tijd zeer intensief sporten en verschillende oefeningen afwisselen met actieve rustperiodes. Behoorlijk intensief dus. Tijdens een work-out van 45 minuten verbrand je tussen de 600 en 800 calorieën!

Het zorgt voor een beter lichaam

Bag-bokstraining is super goed voor je figuur. Springen, stoten, blokken, wegduiken… ideaal om de spieren in heel je lichaam te versterken. Boksen is de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining in één.

Maak een einde aan je stress

Niets is zo lekker om na een drukke werkdag jezelf helemaal uit te leven tijdens een superzaktraining. Zet je verstand op ‘0’ en gaan! Focus je op iets totaal anders dan hetgeen waar je je druk over maakt of gestresst over bent. Bij deze trainingen komt er een hoop endorfine vrij, door dit stofje voel je je achteraf dus weer een stuk vrolijker.

Het is goed voor je zelfvertrouwen

Superzaktraining geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Je oefent met gevechtssituaties, je leert je grenzen kennen en je ontdekt waartoe je lichaam in staat is. Superzaktraining geeft je controle over je eigen lichaam waardoor je weet wat je moet doen áls er iets gebeurt (zelfbeheersing).

Bag-Bokstraining geeft je meer energie

Plof je na een lange werkdage het liefst op de bank met je telefoon? Dan ben je vast niet de enige. Om dit futloze gevoel tegen te gaan zijn deze trainingen bij Supergym het perfecte middel. Je lichaam wordt tijdens het trainen tot het uiterste gedreven en je wordt maximaal uitgedaagd. Het gevolg hiervan is dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd en zuurstof naar je hersenen gaat dat weer zorgt voor meer energie. Dus wil je ook meer energie hebben? Kom trainen, je zult zien dat je je daarna een stuk fitter voelt!

Bij Supergym draait alles om jouw ultieme sportervaring

Kies het abonnement dat bij je past en train zo vaak je wilt.

Welke variant je ook kiest, onze live groepslessen zijn altijd inbegrepen. Daarnaast kun je met elk abonnement tot drie uur gratis parkeren. Super toch?

Eerst even uitproberen? Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Een proeftraining kost €15,-. Word je binnen een week lid? Dan krijg je deze kosten terug via vermindering van de inschrijfkosten. Let op! Bij Supergym kan je alleen met pin betalen, no cash! Interesse? Bel ons op 070 740 0064